termeni ȘI CONDIȚII

ADO FENESTRA 23 SRL

Identificare si date de contact

ADO FENESTRA 23 SRL

Cod Unic de Înregistrare – 49489946

Înregistrat la Registrul Comerțului la numărul – J23/639/2024 

Sediul Social – Comuna Clinceni, Str Sabarului 136, Ilfov

Telefon – +4 0751 18 47 56

E-mail – [email protected]

Definiții

Pentru a înțelege mai bine conținutul textului.

Vânzător – ADO FENESTRA 23 SRL

Cumpărător –  poate fi orice persoana fizica cu vârsta de peste 16 ani, sau persoana juridica care își crează un Cont în Site și efectuează o comanda.

Client (Utilizator) – Reprezinta orice persoana fizica cu vârsta de peste 16 ani care accesează Site-ul prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic), în scopuri private sau profesionale și care a acceptat TERMENII ȘI CONDIȚIILE prezentului Site, îndeplinind în acest sens toate cerințele procesului de înregistrare.

Cont – ansamblul format dintr-o adresa de e-mail și o parola care permit unui singur Utilizator accesul la zone restricționate ale Site-ului prin care se face accesul la Serviciu.

Site – Reprezinta Site-ul web aparținând  ADO FENESTRA 23 SRL , care se afla la adresa https://jaluzele-bucuresti.ro, prin intermediul căruia Utilizatorul are acces la informații privind serviciile și produsele oferite de către .

Serviciu – serviciu de comerț electronic desfășurat exclusiv pe porțiunile public disponibile ale Site-ului, în sensul acordării posibilității Clientului sa contracteze produse și/sau servicii folosind mijloace exclusiv electronice, incluzând și alte mijloace de comunicare la distanta (telefonic).

Favorite (WISHLIST) – Permite Cumpărătorului/Utilizatorului sa își creeze o lista de Produse și Servicii pe care dorește sa le urmărească în vederea unei eventuale achiziții.

Cos – Secțiune din Cont care permite Cumpărătorului/Utilizatorului sa adauge Produse sau Servicii pe care dorește sa le achiziționeze la momentul adăugării sau la un moment ulterior;

Comanda – document electronic, generat ca urmare a accesării Site-ului de către un Client, prin care Clientul transmite către  ADO FENESTRA 23 SRL intenția de a achiziționa Produse și Servicii de pe Site.

Produse, Servicii – orice produs sau serviciu listat pe Site, inclusiv produsele și serviciile menționate în Comanda, care urmează a fi furnizate de către Vânzător către Cumpărător.

Campanie – acțiunea de a expune în scop comercial, exclusiv în mod electronic și doar prin intermediul site-ului un număr finit de produse având un stoc limitat și predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de către https://jaluzele-bucuresti.ro

Conținut – reprezinta:

 • toate informațiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;
 • conținutul oricărui e-mail trimis Clienților sau Utilizatorilor sau de către un angajat  ADO FENESTRA 23 SRL prin orice mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
 • informații legate de produsele, serviciile și/sau tarifele practicate de către  ADO FENESTRA 23 SRL într-o anumita perioada
 • date referitoare la  ADO FENESTRA 23 SRL, sau alte date privilegiate ale acesteia.

Recenzie – modalitate de exprimare a beneficiarului sau deținătorului unui Produs sau Serviciu fata de un produs prin evaluare scrisa.

Document – Prezentele Termene și Condiții

Tranzacție – încasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vânzarea unui Produs și/sau Serviciu de către  ADO FENESTRA 23 SRL, Cumpărătorului, prin utilizarea serviciilor procesa torului de carduri agreat de către Vânzător, indiferent de modalitatea de livrare.

Descriere – toate descrierile Produselor.

Termeni și condiții

Site-ul  https://jaluzele-bucuresti.ro este în proprietatea şi administrarea companiei  ADO FENESTRA 23 SRL. Dacă accesați site-ul și utilizați conținutul lui, înseamnă că acceptați implicit condițiile generale de acces și utilizare detaliate mai jos. Magazinul online https://jaluzele-bucuresti.ro este operat de  ADO FENESTRA 23 SRL, CUI 49489946, cu sediul în Comuna Clinceni, Str Sabarului 136, Ilfov, cont bancar RO44 INGB 0000 9999 1508 7305 deschis la ING Bank, înregistrată la Registrul Comerțului sub numărul J23/639/2024. Ne asumăm dreptul de a face modificări ale acestor prevederi fără o altă notificare.

 1. Obligaţiile dumneavoastră de înregistrare
  În utilizarea serviciului, sunteți de acord să furnizați informații adevărate, corecte, actuale și complete despre dumneavoastră, asa cum sunt acestea specificate în secțiunea de înregistrare ca utilizator.
  În situația în care considerăm, că această obligație nu este respectată, ne rezervăm dreptul de a vă blocă accesul la utilizarea serviciului fără nici o notificare prealabilă.

Serviciul nostru include comunicări cu caracter administrativ și comercial care vă vor fi trimise din momentul în care decideți să vă înregistrați ca utilizator.

 1. Securitatea datelor personale
  Datele personale vor fi folosite numai în scopul declarat al acestui site. Informațiile din formularul de comandă vor fi folosite pentru a vă trimite confirmarea comenzilor și de a vă tine la curent cu eventualele promoții, noutăți etc.
  Ne obligăm să nu facem publice și să nu vindem bazele de date conținând informații referitoare la datele personale ale clienților noștri.
 2. Cum se face o comandă
  Puteți face o comandă prin adăugarea produselor în coș sau telefonic. După comandă veți primi o factură proformă în care veți avea detaliat produsele comandate și datele personale. Dacă observați o eroare în comandă va trebui să ne contactați imediat. Dacă această nu se întâmpla, înțelegem că acceptați detaliile comenzii (preturi, produse, date de livrare sau facturare, etc) așa cum sunt ele scrise.
  Acceptarea unei comenzi din partea noastră are loc în momentul în care printr-un e-mail sunteți informat că a început procesarea comenzii.

Ne rezervăm dreptul ca în cazul anumitor comenzi să cerem plata integrală sau parțială în avans.

Avem dreptul de a refuza orice comandă
La refuzarea unei comenzi veți fi înștiințat prin email sau telefonic.
Vom putea refuza o comandă dacă:

  • nu avem pe stoc produsul comandat
  • plata dumneavoastră nu a fost finalizată în cazul plații cu cardul sau transfer bancar
  • sunteți suspect de frauda
  • a fost o eroare legată de prețul sau descrierea produsului
  • nu sunteți eligibil pentru a face o comandă (aveți sub vârsta legală, ați făcut în trecut comenzi pe care nu le-ați ridicat, datele personale furnizate nu au fost corecte, etc…)

Condiţii de returnare
Dacă nu sunteți mulțumit de produsele cumpărate de la noi, le puteți returna și vă vom înapoia contravaloarea comenzii. Legislația românească prevede:
Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunța la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului.

Clienții https://jaluzele-bucuresti.ro pot returna produsele cumpărate, în ambalajul original, fără urme de uzura sau folosire, în termen de 30 zile lucrătoare de la primire fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind același serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea. https://jaluzele-bucuresti.ro va înapoia contravaloarea comenzii în cel mult 15 de zile de la primirea returului, prin virament bancar.
Suma înapoiată cât și condițiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Returnarea produselor se face obligatoriu după o notificare ni scris pe mail, sau prin formularul de returnare de pe site. Ne rezervăm dreptul să nu acceptăm primirea coletelor retur fără notificare scrisă prealabilă.

Produsele vor fi returnate la urmatoarea adresa: Va fi comunicata la livrare.

Produsele ce se comanda prin personalizarea dimensiunilor sau a texturii sau culorii materialelor,  intra în categoria produselor unicat, nefiind produse de serie, sunt executate la solicitarea clientului si nu intra în categoria produselor ce se pot returna! 

Conform OUG 34/2014, Art.16, lit.(c), Sunt exceptate de la dreptul de retragere prevazut la art. 9-15 în ceea ce privește contractele la distanta și contractele în afara spatiilor comerciale următoarele: (c) furnizarea de produse confecționate după specificațiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar; 

Garanția produselor 
Produsele comercializate în magazinul nostru beneficiază de o garanție de 6 luni – 2 ani, în funcție de produs. Garanția se oferă doar pentru defecte de fabricație și nu pentru defecte apărute în urma folosirii necorespunzătoare a produselor. Pentru reparații, clientul trebuie sa ne trimită produsul prin curier rapid, suportând taxele de transport tur-retur. Produsele la care se constata ca aveau defecte de fabricație și nu pot fi reparate, pot fi înlocuite cu alt produs identic sau similar. Dacă nici acest lucru nu este posibil, contravaloarea produsului, fără taxele de transport, va fi înapoiat clientului.

Înregistrarea ca membru
Prin înregistrarea ca membru veți fi solicitat să vă alegeți un nume de utilizator (adresa de e-mail) și o parolă. Sunteți responsabil(ă) de păstrarea în siguranța a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfășurata sub numele dumneavoastră de utilizator fiind integral în responsabilitatea dumneavoastră.

Sunteți de acord să ne înștiințați imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizată sub numele dumneavoastră de utilizator.

Declinarea de responsabilități
Orice informație, date, text, fotografie, grafică etc de pe acest site este responsabilitatea acelei persoane/entități de la care provine. În aceste condiții nu putem sub nici o formă, direct sau indirect, fi făcuți responsabili pentru conținutul site-ului, incluzând informații incomplete sau greșite.

Imaginile produselor de pe magazin sunt cu titlu de prezentare, iar produsele efectiv livrate pot diferi în orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.)  în funcție de oferta furnizorilor cu care lucrăm. Dvs. aveți posibilitatea, prin intermediul https://jaluzele-bucuresti.ro, să solicitați corectarea greșelilor apărute pe acest site, dacă este cazul. Nu vom fi responsabili în fată nici unei persoane sau companii care folosește sau se bazează pe informații sau opinii neconforme conținute de acest site.

De asemenea, nu vom fi răspunzători pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezultă din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informației prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni în conținut care pot conduce la orice fel de pierderi. Informațiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau incorporate în orice fel într-un alt document sau material fără permisiunea prealabilă scrisă a autorilor lor.

Copyright
Întregul conținut al site-ului – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, scripturi, programe, logo-uri, baze de date – este proprietatea ADO FENESTRA 23 SRL și/sau a furnizorilor săi și este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor. Folosirea fără acordul companiei ADO FENESTRA 23 SRL a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.

Promoții și concursuri
Noi ne stabilim singuri regulamentele promoțiilor și ale concursurilor pe care le organizăm. Aceste regulamente sunt aduse la cunoștința eventualilor participanți numai prin intermediul site-ului propriu. De promoții beneficiază doar acele comenzi care respectă întocmai regulile afișate pe site. De asemenea promoțiile se aplică doar comenzilor care sunt înregistrate de către companie în perioada de timp în care promoția este validă și numai în limita stocului disponibil.
Nu garantăm disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promoție și o putem întrerupe sau anula în orice moment fără nici o notificare prealabilă.

Produsele comercializate
jaluzele-bucuresti.ro este un magazin online ce furnizează jaluzele, plase, accesorii și alte produse din categoria sistemelor de umbrire și protecție anti insecte. Produsele comercializate nu sunt destinate consumului profesional, clienții vor cumpăra produsele comercializate de noi doar în scopul pentru care acestea au fost comercializate. ADO FENESTRA 23 SRL nu este responsabilă de erorile de măsurare, indicare, afișare, etc ale produselor comercializate sau de prejudiciile financiare produse de aceste erori. Imaginile prezentate sunt informative.

Culorile și texturile prezentate pe site-ul https://jaluzele-bucuresti.ro pot diferi fata de realitate în funcție de setările monitorului, setările imprimantei, raportul de zoom.

Pentru a veni în întâmpinarea clienților, se pot solicita contra cost mostre ale materialelor și culorilor prezentate pe site. Transportul acestor produse se face prin curier, iar costurile de transport cad în sarcina Clientului.

Greșeli de tipărire

https://jaluzele-bucuresti.ro depune eforturi pentru a oferi informații cât mai corecte clienților săi și pentru a corecta și actualiza conținutul de fiecare data când este sesizata o eroare.
https://jaluzele-bucuresti.ro și furnizorii săi nu își asuma responsabilitatea pentru greșelile de tipărire sau afișare în ceea ce privește preturi, caracteristici, imagini etc. În eventualitatea în care prețul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost greșit introduse în bazele noastre de date sau afișate greșit, iar livrarea nu s-a efectuat încă, ADO FENESTRA 23 SRL îşi alocă dreptul de a anula livrarea respectivului produs și de a anunța clientul în cel mai scurt timp despre eroarea apărută.

Taxe suplimentare
Prețul final plătit de client este format din prețul produsului calculat conform datelor introduse de client și cheltuielile de transport.  https://jaluzele-bucuresti.ro nu percepe nici o taxă suplimentară clientului la cumpărarea produsului. Pentru orice taxă percepută suplimentar, vă rugăm să ne înștiințați imediat.

Dispute și Conflicte
Orice tentativă de acces neautorizat la site și orice încercare de fraudă va fi raportată autorităților competente. Orice conflict apărut între companie și clienți se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă prin înțelegere între cele două parți. În cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanești din acest domeniu iar soluționarea conflictelor este de competenta instantelor romanești.

Acceptați și înțelegeți în mod expres că:
Nu oferim în nici un fel garanție că serviciul va fi potrivit cerințelor dvs. sau că serviciul va fi sigur și fără erori de orice fel. Serviciul poate fi întrerupt de administratorii lui în orice moment fără o înștiințare prealabilă. Sunteți direct răspunzători de orice activitate și/sau conținut pe care îl afișați în site. Forța majora exonerează partea care o invocă în condițiile legii. Nu suntem responsabili și nu putem fi ținuti responsabili în nici un fel, direct sau indirect, pentru orice pagubă și/sau problemă, de orice natură, ca urmare a folosiri serviciului nostru.

Politica de retur

Conditii de retur

Echipa ADO FENESTRA 23 SRL verifica cu atenție produsele ce urmează a fi livrate.

In cazul în care s-au constat erori ce țin de ADO FENESTRA 23 SRL, produsele pot fi returnate optând pentru schimb cu produse similare sau rambursarea sumei de bani. Ținând cont de tipul de produse pe care le comercializam menționam ca nu se considera defect diferența de nuanța; exista posibilitatea ca pe ecranul calculatorului culoarea sa fie mai închisa sau mai deschisa în funcție de setările acestuia. Aceasta situație poate fi posibila și în caz de imprimare a produselor de pe site.

Pasi care trebuie urmați

1. Conform art. 9 din O.U.G. Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative, produsele cumpărate pot fi returnate în termen de 14 zile calendaristice din momentul în care produsul a fost livrat prin curier sau a fost ridicat de la sediul nostru.

2. Intenția de returnare a produsului trebuie anunțata înainte de expirarea perioadei de retragere printr-o declarație neechivoca transmisa prin e-mail către adresa de e-mail [email protected] . Intenția de retur nu poate fi anunțata doar telefonic.

3. Dupa trimiterea e-mail-ului, veți primi pe un suport durabil, respectiv printr-un e-mail trimis de un reprezentant al firmei noastre, informarea vis-à-vis de aprobarea sau respingerea cererii dumneavoastră.

4. Din acest moment aveți la dispoziție 14 zile calendaristice în care produsul trebuie sa ajungă la noi, la următoarea adresa:

________________________________________________________

Returnarea fizica a produselor se poate face prin curierat (nu posta), costurile nefiind suportate de client.

5. Daca s-a optat pentru rambursul sumei de bani, aceștia vor fi rambursați transfer bancar în cont, cu excepția cazului în care v-ați exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare. Se va specifica contul bancar în care se dorește returnarea și banca. Este necesar ca titularul contului sa fie clientul care a efectuat comanda.

Restricții privind returul produselor

Conform art. 16 din O.U.G. Nr. 34/2014 NU pot fi returnate produsele de tip comanda speciala, adică confecționate după specificațiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar.

Returul produselor

Toate produsele ce urmează a fi returnate trebuie sa fie în aceeași stare în care au fost primite. Nu acceptam produse care au fost degradate ulterior:

prezintă urme de umezire, zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice / electrice;
prezintă urme de folosire excesiva.

Ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului în situația unor abuzuri (returnări repetate).