Produsele se executa numai pe comanda. 
Comanda face completand latimea, inaltimea si alegand culoarea si optiunile in formularul de mai jos. 
Daca doriti sa fiti contactat pentru mai multe detalii sau nu sunteti sigur cum sa faceti comanda, completati numarul de telefon si va sunam noi.

Culorile pot diferi de realitate in functie de setarile monitorului sau imprimantei. Culorile materialului pot avea nuante diferite in lumina in functie de opacitate. Aveti optiunea de a comanda mostre de culori. Comanda se va executa in baza dimensiunilor introduse de dumneavoastra, rezultand un produs unic, la comanda. Produsele unice, personalizate nu se pot returna.

Dacă doriți sa faceți o comanda, o puteți face mai jos.
Campurile se completeaza in centimetri. Anumite campuri sunt obligatorii. Pretul se va afisa dupa aceste operatii.

Plase plisse pentru ferestre

439,00 lei

Pentru a afla pretul introduceti latimea finala cu tot cu rama, inaltimea finala cu tot cu rama si alegeti o culoare in configuratorul de mai jos. Latime: Dimensiuni minime 50 cm / Dimensiuni maxime 140 cm Inaltime: Dimensiuni minime 80 cm / Dimensiuni maxime 130 cm

Lățime (cm)
Înălțime (cm)
Culoare rama plasa
Categorie:

Plase țânțari plisse

Plase plisse sunt plasele cele mai folosite le ușile cu o deschidere sau cu 2 deschideri.

Plasele plisse sunt construite cu profile de aluminiu. Ecranul plasei este gri, din fibra de sticla acoperita cu un silicon ignifug. Plasele plisse au avantajul ca nu trebuiesc demontate în anotimpul rece.

Acest tip de plase de insecte nu are arc ca plasele rulou ceea ce ii conferă un avantaj major în confortul utilizării. Deschiderea se face foarte simplu și ușor fiind un tip de plasa potrivit pentru ușile de terasa.

Culori plase țânțari plisse

Culori standard pentru profilul de aluminiu al plasei de țânțari: alb, maro inchis RAL 8019, maro deschis RAL 8014.

Culori opționale ale profilului de plase de țânțari: gri antracit RAL 7016, Stejar auriu Golden Oak, Nuc Nussbaum, Wenge Moorieche, Mahon Mahagoni

Profile ce formează plase plisse pot fi vopsite la comanda în toate culorile RAL (aproximativ 220 de culori)

Sunt folosite plase plisse la ferestre și uși. Pentru uși exista opțiunea unui profil de aluminiu mai lat pentru a evita dereglarea acestora.

Pentru ușile cu mâner în exterior este nevoie de adăugarea unui precadru din aluminiu pentru a depărta plasa de mâner. Acest precadru poate fi alb, maro sau gri antracit. La cerere se poate vopsi și în alte culori.

Servicii

În cazul în care aveți nevoie de ajutor, va recomandam serviciul de măsurători pe care îl prestam în București și Ilfov. Alte produse și servicii – Ferestre București si Reparații tâmplarie PVC

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.