Produsele se executa numai pe comanda. 
Comanda face completand latimea, inaltimea si alegand culoarea si optiunile in formularul de mai jos. 
Daca doriti sa fiti contactat pentru mai multe detalii sau nu sunteti sigur cum sa faceti comanda, completati numarul de telefon si va sunam noi.

Culorile pot diferi de realitate in functie de setarile monitorului sau imprimantei. Culorile materialului pot avea nuante diferite in lumina in functie de opacitate. Aveti optiunea de a comanda mostre de culori. Comanda se va executa in baza dimensiunilor introduse de dumneavoastra, rezultand un produs unic, la comanda. Produsele unice, personalizate nu se pot returna.

Dacă doriți sa faceți o comanda, o puteți face mai jos.
Campurile se completeaza in centimetri. Anumite campuri sunt obligatorii. Pretul se va afisa dupa aceste operatii.

Jaluzele verticale 89 mm

72,00 lei

51 culori

Introduceți dimensiunile finale ale jaluzelei în centimetri, selectați tipul deschiderii și al sistemului de fixare.

Alegeti o culoare pentru a calcula pretul.

Categorie:

Jaluzele verticale 89 mm

Atunci când alegeți să înlocuiți perdeaua cu jaluzele verticale 89 mm veti obține o soluție elegantă de protecție solară și creștere a intimitații în căminul dumneavoastră sau in spații comerciale.

Spre deosebire de jaluzlele verticale clasice cu dimensiune de 127 mm aceste jaluzele verticale 89 mm au lamela mai îngustă și conferă o notă de eleganța sporită.

Jaluzlelele verticale de 89 mm sunt sunt foarte raspândite datorită sistemului de acționare simplu cu 2 șnururi de comandă ce permit rotirea sau eliberarea spațiului.

Aceste jaluzele verticale 89 mm au o varietate foarte mare de culori, peste 50 de nuante sau materiale cu opacitate variata, oferind posibilitatea utilizarii in toate tipurile de spatii, de la locuinte pana la birouri, scoli, clinici medicale sau spitale.

In cazul in care aveti nevoie de ajutor, va recomandam serviciul de masuratori pe care il prestam in Bucuresti si Ilfov. Alte produse si servicii – Ferestre Bucuresti si Reparatii tamplarie PVC

Lamele de 127 mm

Jaluzele Verticale

Jaluzele verticale 127 mm

39,00 lei
Selecteaza optiuni
Lamele de 89 mm

Jaluzele Verticale

Jaluzele verticale 89 mm

72,00 lei
Selecteaza optiuni

Va stam la dispozitie pentru a va ajuta atunci cand comandati. Ne puteti suna la numarul de telefon +4 0751 18 47 56  de luni pana vineri intre 9.00 si 18.00 si sambata intre 9.00 si 14.00sau ne puteti scrie pe pagina Contact Jaluzele BUCUREȘTI.

Dimensiune lamela

89 mm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.