Produsele se executa numai pe comanda. 
Comanda face completand latimea, inaltimea si alegand culoarea si optiunile in formularul de mai jos. 
Daca doriti sa fiti contactat pentru mai multe detalii sau nu sunteti sigur cum sa faceti comanda, completati numarul de telefon si va sunam noi.

Culorile pot diferi de realitate in functie de setarile monitorului sau imprimantei. Culorile materialului pot avea nuante diferite in lumina in functie de opacitate. Aveti optiunea de a comanda mostre de culori. Comanda se va executa in baza dimensiunilor introduse de dumneavoastra, rezultand un produs unic, la comanda. Produsele unice, personalizate nu se pot returna.

Dacă doriți sa faceți o comanda, o puteți face mai jos.
Campurile se completeaza in centimetri. Anumite campuri sunt obligatorii. Pretul se va afisa dupa aceste operatii.

Jaluzele orizontale din aluminiu 25 mm STANDARD

78,00 lei

Pentru a se afisa pretul, introduceti dimensiunile finale ale jaluzelei in centimetri, selectati tipul deschiderii, al sistemului de fixare si alegeti culoarea.

Jaluzelele orizontale STANDARD au bara superioara dreprtunghiulara si se pot monta in tava, pe perete sau pe geamul termopan.

Introduceti dimensiunile finale ale jaluzelei in centimetri, selectati tipul deschiderii, al sistemului de fixare si o culoare pentru a calcula pretul.
SKU: JORIZ25 Categorie:

Jaluzele orizontale STANDARD cu lamela de 25 mm

Daca aveti nevoie de intimitate si dozarea luminii in camera, veti alege jaluzele orizontale din aluminiu. Un alt motiv pentru care veti alege jaluzelele orizontale din aluminiu este intocmai materialul din care acestea sunt executate. Aluminiul este ideal pentru spatiile cu umezeala crescuta (spre exemplu baie) sau cu posibilitate de murdarire ridicata (spre exemplu bucataie)

Paleta mare de culori pentru aceste jaluzele va fi foarte utila in integrarea oricarui camin. Aluminiul va asigura lumina sau intimitarea dorita.

Sistemul de actionare este format din 2 parti separate – prin rotirea baghetei se va comanda rotirea lamelelor, iar prin tragerea snurului se va ridica sau lasa intreg covorul de lamele.

Jaluzelele orizontale STANDARD sunt un produs special proiectat pentru montajul intre baghetele sustinere ale geamului termopan, sina superioara fiind plata.

In cazul in care aveti nevoie de ajutor, va recomandam serviciul de masuratori pe care il prestam in Bucuresti si Ilfov. Alte produse si servicii – Ferestre Bucuresti si Reparatii tamplarie PVC

Paletar de culori jaluzele din aluminiu 25 mm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.